5 perc anyának is kell az Anyuverzumban

2017. novemberében megszületett a kisfiam, akit minden sejtemmel imádok. Nagyon vártam az anyaságot és rengeteget készültem rá, mégis azt éreztem az első hónapokban, hogy az anyaság egy olyan ultramaraton, amire felkészülés nélkül érkeztem. Az első hónapokban rá kellett eszmélnem, hogy el kell engednem a korábban támasztott elvárásaimat, a tökéletességre való törekvésemet, és inkább meg kell tanulnom a kis dolgokat is értékelni a mindennapokban. Így született meg először 5 for Mum, majd a Mommyversum/Anyuverzum oldal ötlete.

A blogot először angolul kezdtem el, de egy idő után úgy éreztem, hogy valami hiányzott belőle. Hétköznapi életemben két nyelven, két kultúra szerint élek, és fontos számomra, hogy mindkét rész megkapja a megfelelő teret, hangsúlyt az életemben, hogy aztán egymást kiegészítve álljanak össze eggyé.

Az oldal angol és magyar nyelvű írásokat, linkeket és érdekességeket tartalmaz. Leginkább az anyaság és az anyává válás folyamata foglalkoztat, és azt hiszem ez a motívum végigvonul minden bejegyzésen, még akkor is, ha a környezet védelméről, a jógáról vagy a külföldi életről írok.

Isten hozott az én kis virtuális kuckómban! :)


A címben található fotó a saját gyűjteményem része. Kérlek, ne használd engedély nélkül.